..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
*
*
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Изгуби ли регистрационния е-мейл?
февруари 05, 2012, 10:55:22

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
761538 Публикации в 51556 Теми от 33534 Членове Последен член: - lidera4x4 Most online today: 94 - most online ever: 321 (септември 13, 2011, 11:31:29 )
+  ..:: Scooter Club Bulgaria Forum ::.. ОФИЦИАЛЕН
|-+  ОФИЦИАЛНИ-СКУТЕР-СРЕЩИ
| |-+  Минали сезони
| | |-+  Сезон 2010г.
| | | |-+  ДЕТАЙЛИ: Копривщица 1.5.10г. ТРИП
« назад напред »
Страници: [1] 2 3 4 Надолу Изпечатай
Автор Тема: ДЕТАЙЛИ: Копривщица 1.5.10г. ТРИП  (Прочетена 7036 пъти)
VFTI
The EX boss....
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 4860

Анти-спам хапче!Пийте преди влизане във форума!

« -: април 21, 2010, 06:37:42 »

ТЕМАТА Е ПРОМЕНЕНА!!! МОЛЯ ПРОЧЕТЕ ОТНОВО ФИНАЛНАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СРЕЩАТА!!!

В тази тема ще споделя някой детайли за срещата, карта разяснения и т.н. Моля всички да я прочетат.
Линк към другата тема-  ПРОЧЕТЕТЕ! http://scooterclub-bg.com/forum/index.php/topic,34161.0.html

Разстоянието е 110км.

Google карта-> напишете "Копривщица" http://maps.google.com/

Указателни снимки АЛБУМ ОТ 5снимки, кликайте!

http://img13.imageshack.us/gal.php?g=20787733.jpg

Видеоматериал който показва маршрута и кратки разяснения!
http://www.youtube.com/watch?v=2_HZixLz59Y

ВАЖНО:
- срещата е НЕОФИЦИАЛНА!
- всеки носи отговорност за себе си!!!
- бъдете внимателни и се пазете!!!
- Аз ще бъда с колата и ще помагам при евентуални проблеми и т.н.
- Който желае може да кара и извън групата, напред, назад и т.н. Всичко това е по ваша преценка, НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЕЗОПАСННОСТТА Е НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО!!! КАРАЙТЕ НА ПОДХОДЯЩА ДИСТАНЦИЯ! И МОЛЯ НЕ СЕ ДОКАЗВАЙТЕ НА ПЪТЯ!!!
- Който реши да кара в групата-тя ще се води от моята кола и няколко скутера МОЛЯ БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ.
- Ще има две групи, но свободното каране е разрешено!
- 1ва група ще се движи със скорост 70-80км. Corny  ще я води. Неговия тел: Ивелин 0894 236 363
- 2ра група ще я водя с моята КОЛА и ще се движи с 50-60км. Моя тел: 0 888 578 021 Венци
- Запишете си тел. номера и на други колеги от форума при възникване на трудности и неприятности.

ДЕТАЙЛИ:

Така трипа ще бъде на 1.5.10г. за хората от София срещата ще е от 9.30часа на МАКДОНАЛДС зад НДК.
- Час на тръгване е 10.05 часа.
- Почивка 10-15мин за събиране на групата на  Еко бензиностанция Ботевградско шосе
- Трип
- 10-15мин Почивка по време на пътя, това предполагам ще важи за всички с 50сс машини. Групата ще спре за почивка на някоя отбивка в ДОЛНО КАМАРЦИ
- 10-15мин Почвика отново и за събиране на групата в района на ЧЕЛОПЕЧ!!!
- Моля следете моя автомобил тъмносин Алфа Ромео 155 ЕВ4709АН
- Среща на входа на Коприщица(И за тези които идват от цялата страна и да се съберем като група) 12.30-13.30часа
- След  това свободна програма- предлагам разходка по центъра, койото иска да обиколи  и да се  разходи.
- 14.00часа  среща на КРАЯ НА ГРАДА на Копривщица в посока Пловдив...Там има една полянка и смятам всички да спрем там да побъбрим, да починем, хапнем(ще бъде закупена доста скара и пийване) до към 16-17.00 часа и после вече всеки сам си решава :):)
- След това хората, които ще приспиват ще тръгнем към ДУШАНЦИ. Също съм го дал на картата...Дори някой от вас да не иска да преспива, може да дойде с нас на ДУШАНЦИ...все пак вече се стъмва късно, така че има достатъчно време:)
- Възможни са промени като стигнем на място. Колеги не забравяйте, че едни ще се движат по-бързо, а други по-бавно, което означава че може да има разместване във ВРЕМЕТО и срещата :):)

« Последна редакция: април 27, 2010, 11:11:12 от VFTI » Активен

Scooter Club Bulgaria RullZzZzZzZ
VFTI
The EX boss....
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #1 -: април 21, 2010, 06:37:50 »

Движещението ще е със скорост 70-80км. за водещата кола, а последните и тези с 50сс ще бъдат водени от моята кола, която ще се движи с 50км. :)

Разстоянието е 110км.

Google карта-> напишете "Копривщица" http://maps.google.com/

Указателни снимки АЛБУМ ОТ 5снимки, кликайте!

http://img13.imageshack.us/gal.php?g=20787733.jpg

Видеоматериал който показва маршрута и кратки разяснения!
http://www.youtube.com/watch?v=2_HZixLz59Y

« Последна редакция: април 27, 2010, 10:31:25 от VFTI » Активен

Turboman
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 1897

Глобален модератор

« Отговор #2 -: април 21, 2010, 07:05:37 »

Относно безплатна скара като гледам по програма ще е за късния следобед или ранната вечер - не е ли по добре да е за обяд като пристигнем всички?
Активен

Продавам  ремъци Gates за скутери и атв,най-ниски цени!

Продавам 2 гуми Пирели 120/70/14 по 10лв и огледало 10мм - 5лв

Продавам авточасти за всякакви коли, на л.с.

www.google.bg => bratstvoto.org
Хаджийски[Generali]
THE GREEN DEMON
Дясната ръка на шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3709

THE GREEN DEMON

« Отговор #3 -: април 21, 2010, 07:08:48 »

Абе бат Венци имам 3 въпроса.
Каква е разликата между официална и не официална среща на SCB
И понеже миналата година до колкото помня така и нямаше официална среща тая година аджеба ще има ли официална и пак ще се перкаме на неофициални.
Също така това не е ли откриването на скутер сезона? Как така отриване на скутер сезона пък неофициално.

А само да вметна сигурен съм че на 90% от тези които ще дойдат на 1ви не им дреме дали е официална или неофициална важно е среща да има да се кара на някъде в голяма група.
Активен

Тодоров
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 2584

« Отговор #4 -: април 21, 2010, 07:41:15 »

Относно безплатна скара като гледам по програма ще е за късния следобед или ранната вечер - не е ли по добре да е за обяд като пристигнем всички?
Които остане на палатка ще има скара.  ;)
Номера от рода идвам само да се наям не се толерират >:(
Активен

GIVI Tank Bags  T463
GIVI Saddle Bags T479
GIVI Scooter screens D214KIT
Hot Grips Oxford
Garmin zumo 550
K&N Air duster
Turboman
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Глобален модератор

« Отговор #5 -: април 21, 2010, 07:50:49 »

100-200 кебапчета няма ли да дойдат малко множко на големите членове ?
Активен

dido_bg
the fast and the furious
Активен Активен

Публикации: 3474

Honda Silver Wing

« Отговор #6 -: април 21, 2010, 07:53:14 »

100-200 кебапчета няма ли да дойдат малко множко на големите членове ?

Не мислиш ли че темата е много важна и не трябва да пишеш глупости!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Всичко което е написал Венци е много важно за организирането на една среща. Предполагам ние(добричката група) ще кажем другата седмица дали ще идваме! :)
Активен

Turboman
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Глобален модератор

« Отговор #7 -: април 21, 2010, 08:05:53 »

Все пак е тема в която се обсъжда организацията на срещата и затова задавам някои въпроси.
Според мен трябва да се доверим на опита от миналите години и не е добра идея като стугнем там да е "свободна програма"
Моето предложение е по традиция да се съберем всички на някоя поляна,за да сме заедно и там скара,бира,мохабети,запознанства,снимки и целувки....
Активен

Хаджийски[Generali]
THE GREEN DEMON
Дясната ръка на шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

THE GREEN DEMON

« Отговор #8 -: април 21, 2010, 08:08:37 »

Както казва Марто по добре като се пристигне в Копривщица да се събереме на някоя полянка да хапнеме и да пийнеме пък след това вече свободна програма кой на къде иска да се разхожда.
Активен

strakov_m
Stunter
Неактивен Неактивен

Публикации: 1326

« Отговор #9 -: април 21, 2010, 09:39:24 »

момчета като съвет , до колкото чух на 1 ще има и мото събор в В.Търново което не е хубаво доста от мойте приятели ще ходят там , казвам го ако не знаете да вземете в предвид
Активен

Димитър Страков Тел:0878450063 Skype:starkov887
http://keep4u.ru/imgs/b/2009/08/27/b0/b09cd66de4faa43bd584d79b007ee5f5.jpg
ЛудЮ с Тайфуно
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 9094

« Отговор #10 -: април 21, 2010, 10:47:22 »

Turboman - намали спама,ако ще ядеш скара и после да си тръгнеш няма да стане,ще ти сложа една верига на предната гума и закл.у-во на задния диск :)
Активен

Кара Тайфун със спортни мигачи  :lolol
VFTI
The EX boss....
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #11 -: април 22, 2010, 01:59:25 »

Проблема е че тази скара за обяд няма къде да я направим...Тоест трябва поляна и да отделим 2-3 часа време.. такава поляна там незнам къде да намерим миналия път имаше яко мрънканици, че имало лайна, крави и т.н....И ми се струва, че ще е по-хубаво да е към 16. часа примерно и така да се продължи цяла вечер...А и се стъмва в 21.00 часа та ми звучи окей...Какво им трябва на момчетата от 16.-18 часа скара и после имат 2-3 часа за спокойно прибиране..

Или дайте конкретно предложение за място където да се съберем всички..

Разликата е че когато е официална има медицинки лица, техника и се кара САМО и задължително в ГРУПА и се носи отговорност при евентуален инцидент да се реагира бързо от медициските лица. Заради това тази среще е неофициална, който иска се движи в група който иска да кара напред или назад и всеки сам си носи отговорността, аз ще гледам да се пази колкото може...
« Последна редакция: април 22, 2010, 02:01:08 от VFTI » Активен

hinkela
Street Racer
Неактивен Неактивен

Публикации: 792

язди Yamaha Majesty 250 DX

« Отговор #12 -: април 23, 2010, 10:51:51 »

Проблема е че тази скара за обяд няма къде да я направим...Тоест трябва поляна и да отделим 2-3 часа време.. такава поляна там незнам къде да намерим миналия път имаше яко мрънканици, че имало лайна, крави и т.н....И ми се струва, че ще е по-хубаво да е към 16. часа примерно и така да се продължи цяла вечер...А и се стъмва в 21.00 часа та ми звучи окей...Какво им трябва на момчетата от 16.-18 часа скара и после имат 2-3 часа за спокойно прибиране..

Или дайте конкретно предложение за място където да се съберем всички..

Разликата е че когато е официална има медицинки лица, техника и се кара САМО и задължително в ГРУПА и се носи отговорност при евентуален инцидент да се реагира бързо от медициските лица. Заради това тази среще е неофициална, който иска се движи в група който иска да кара напред или назад и всеки сам си носи отговорността, аз ще гледам да се пази колкото може...

Turboman - намали спама,ако ще ядеш скара и после да си тръгнеш няма да стане,ще ти сложа една верига на предната гума и закл.у-во на задния диск :)

Напълно съм съгласен и с двамата.
И аз имам въпросче - Кой ще "виси" тази година на скарата да пече тия 1234 кебапчета.
Мисля, че скарите трябва да са поне две - аз ще нося миналогодишната, но "една птичка пролет не прави" - помислете сериозно по въпроса.

Над Копривщица имало няколко заслона в посока връх Богдан, от които един или два с чешма, полянки и достъп за МПС, но това мисля да го проуча на място.

Някой ходил ли е на язовира до Душанци и ако да - да качи някоя снимка и да разкаже накратко кави са там условията ?!

"Язовирът е със сравнително труднодостъпни брегове и удобните за риболов и за пикник места са или от към Антонския залив, или от страната на устието. Множеството дървета около брега дават жадуваната прохлада през горещите летни дни. По сенките обаче комарите са голяма напаст. Носенето на репеленти е, меко казано, препоръчително".
http://vbox7.com/play:21da6314
« Последна редакция: април 23, 2010, 11:04:20 от hinkela » Активен

Чалга - турска дума за българска музика,
която е толкова сръбска, че направо е гръцка.
В Япония препоръчват играене на кючек като лекарствено средство против запек.
Хаджийски[Generali]
THE GREEN DEMON
Дясната ръка на шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

THE GREEN DEMON

« Отговор #13 -: април 23, 2010, 04:14:52 »

Язовир Душанци

Мисля че това е нашето място.
Много е хубаво.
Активен

fOxoR
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3856

...::: Wheelie King :::...

« Отговор #14 -: април 23, 2010, 04:27:22 »

Язовир Душанци

Много е хубаво.
Тука си прав мястото е уникално.
Активен

Хаджийски[Generali]
THE GREEN DEMON
Дясната ръка на шефчето
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

THE GREEN DEMON

« Отговор #15 -: април 23, 2010, 04:44:16 »

Язовир Душанци

Много е хубаво.
Ти ще ходиш ли?
И ако да с какво?
Активен

fOxoR
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3856

...::: Wheelie King :::...

« Отговор #16 -: април 23, 2010, 05:38:28 »

Язовир Душанци

Много е хубаво.
Ти ще ходиш ли?
И ако да с какво?
С беля Тайфун тъкмо малко реклама да му направа че нещо няма купувачи за него...
Активен

VFTI
The EX boss....
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

« Отговор #17 -: април 23, 2010, 06:34:30 »

Амиии да ходим ли тогава до КОпривщица? Или направо да направим Трипа до Душанци???

Иначе аз съм сложил 15.00 часа с оглед че очаквам НЯКОИ 50сс да се позабавят и да дойдат по-късно...Иначе според мен най-добре е 13.00 часа направо на Душанци, пък който иска да ходи до КОпривщица???

Какво мислите ::) ::) Или пък в КОпривщица да се съберат само Макси скутерите за ПО_КРАТКО, а и да се събере с хората от Пловдив и страната, а пък 50ките да ходят директно на Душанци :)
Активен

SaFaTa
купиха му първият скутер
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 64

« Отговор #18 -: април 23, 2010, 06:51:20 »

Защо не е директно на някоя поляна в Копривщица а трябва хората да се разкарват и да се тарсят едни в Копривщица други на язовира.Това е безмислица,вярвам че има хубаво място с чешма на което може да се саберем,пък и така някой според мен ще се откажат ;) лично мнение
Активен
andrian^^
the fast and the furious
Неактивен Неактивен

Публикации: 3446

Suzuki GSX-R 600 SRAD '00

« Отговор #19 -: април 23, 2010, 06:54:33 »

Ако прочетеш ХУБАВО ТЕМАТА ,ще разбереш че ще се кара ОРГАНИЗИРАНО В ГРУПА ДО ЯЗОВИРА  :~\

Ако нямаш желание да я прочетеш и да спазваш реда ,ще направиш точно така както самият ти каза - " ... а трябва хората да се разкарват и да се тарсят едни в Копривщица други на язовира "  ;) Помисли над думите ми  :idea
Активен

КО речии ?
Страници: [1] 2 3 4 Нагоре Изпечатай 
« назад напред »
Отиди на: